MEDJUGORJE – MOSTAR– SARAJEVO

Medjugorje… un loc unde Dumnezeu si omul se intalnesc!

 
Transportation
Period 28.09.2023
Special offer
 
250
persoana

 

 

Ziua 1: Plecare dimineata devreme  din Timisoara catre Medjugorje. In drum ne oprim la Mostar. Mostar este un orășel de poveste din Bosnia-Herțegovina, o țară despre care nimeni nu știe prea multe și prea puțini se aventurează să o descopere. Vizitam Stari Most - celebrul pod a lui Suleiman 1557. Mergem si pana la Moscheea Koski Mehmed Pasa si ne delectam pe stradutele inguste si ticsite de negustori ca si in 1001 de nopti. Cazare la Medjugorje.

Ziua 2 Mic dejun. Cascadele de la Kravica, pelerinaj pe drumul crucii, si biserica Sf Iacob din Medjugorje. La Medjugorje oamenii nu-l descopera doar pe Dumnezeu si pe sfanta Fecioara Maria, ci acolo oamenii se descopera mai ales pe ei insisi si pe cei din jurul lor. Acolo inveti sa iti asculti inima, sa iti cunosti maretia sufletului si limitele trupului. Acolo oamenii sunt invatati sa isi recunoasca cu modestie adevarata lor valoare si locul pe care il au in aceasta lume si in istoria lumii.! Acolo nimeni nu se considera mai minunat decat celalalt si fiecare invata ca aproapele si mantuirea lui sunt realitati pe care trebuie sa le slujeasca. Cazare la Medjugorje.

Ziua 3: Mic dejun. Se merge la orasul fortifcat Pocitelj si Dervish House. Cazare la Medjugorje.

Ziua 4: Mic dejun. Plecare spre Sarajevo, capitala și cel mai mare centru urban
din Bosnia și Herțegovina, cu o populație estimată la 275,524 de locuitori. Este de asemenea capitala Federația Bosniei și Herțegovinei și a Republicii Srpska, cât și centrului Cantonului Sarajevo. Orașul este celebru pentru diversitatea religioasă, cu o populație islamică, catolică și ortodoxă care coexistă pașnic de secole.
Cu toate că așezarea își are rădăcinile în preistorie, orașul modern a fost construit ca o fortăreță otomană în secolul al XV-lea. Sarajevo a atras atenția internațională de câteva ori în istorie: În 1914, în Sarajevo a fost asasinat Arhiducele Francisc Ferdinand al Austriei, incident care a dus la declanșarea primului război mondial, iar șaptezeci de ani mai târziu a fost gazda Jocurilor Olimpice

Plecare spre Timisoara si sosire in functie de formalitatile vamale.

250 euro/persoana

      

Pretul include:

ü  Transport autocar

ü  3 nopti cazare cu mic dejun la hotel  3*

ü  Ghid pe toata perioada excursiei

 

Pretul nu include:

ü  Masa

ü  Asigurarea medicala si storno

 

ACTE NECESARE:

ü  paşaport original sau carte de identitate

ü  cazier judiciar pentru însoţitorul grupului de copii  

ü  pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz          

NOTA:

Tariful este valabil pentru un grup de 30 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

Trimite solicitare de rezervare

Trebuie sa accepti procesarea datelor cu caracter personal

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta