Weekend pe Transfagarasan

Cel mai spectaculos traseu

 
Autocar Timisoara
Perioada 01.07.2023-02.07.2023
 
13461
persoana/ 2 zile

Ziua 1.Plecare din Timisoara, dimineata devreme.

Vom pleca spre Cartisoara (Badea Cartan) si intram pe Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din Romania, ce leaga regiunea istorica a Munteniei cu Transilvania, strabatand Muntii Fagaras. Pornind dinspre nord, primul popas il vom face la Cascada Balea (1230 m). Vom strabate cel mai lung tunel rutier din Romania (887m) si vom ajunge pe Valea Capra. Coborand apoi pe cursul vaii, vom ajunge la Barajul Vidraru, care are o inaltime de 307 m si leaga Muntii Fruntii si Ghitu. De aici vom continua la Curtea de Arges, unde ne vom opri pentru o scurta vizita a manastirii, ctitoria lui Neagoe Basarab si a mausoleului regilor Romaniei.

Cazare in zona RAMNICU VALCEA.

 

Ziua 2. Mic dejun . Vom continua traseul spre Novaci, de unde vom incepe urcusul pe Transalpina, cel mai inalt drum rutier din Romania, atingand altitudinea maxima de 2.145 m in Pasul Urdele. Transalpina traverseaza Muntii Parang de la nord la sud, fiind paralel cu Valea Oltului si cu Valea Jiului. Vom face opriri in cele mai pitoresti locuri: Pasul Urdele si la Obarsia Lotrului. Traversam Muntii Lotrului spre lacul Oasa, strabatem Valea si Cheile Sebesului. Plecare spre Timisoara.

Tarif: 650 lei/ persoana

 

PREȚUL INCLUDE:

·         transport

·         1 noapte de cazare cu demipensiune la pensiune/hotel 3*  

      ·     Ghid din partea agentiei

PRETUL NU INCLUDE:

·         Cheltuieli de natura personala

      ·      Masa de pranz

 

NOTA:

Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, excursia se anuleaza, se reprogrameaza sau tariful se recalculeaza.

Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta