BUDAPESTA

Crama Záborsky - Palatul Godollo

 
Autocar Timisoara
Perioada 09.03,2024-10.03.2024
 
160
peroana/2 zile

 

 

 

Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme. Tur de oras  panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor, castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan.  Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii (cu oprire la Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal). In desfasurarea turului se vad din autocar: Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc.Seara  de Folclor se va organiza in vestitul labirint de vinuri din zona Budafok. Pivnita Záborsky aflat in sectorul XXII din Budapesta Budafok/Promontor.

       Vestita crama Záborszky este o parte al unei pivnite lungi care se intinde in inima dealului din aceasta regiune, o mica parte ce alcatuieste cel mai mare labirint de pivnite din Ungaria masoara peste 88 km lungime.

Restaurantul poarta infatisarea unei crame adevarate de vinuri, este un restaurant vechi de un secol. Inainte de intrarea in restaurant vom avea parte de o primire foarte prietenoasa de lautari, pogaci cu jumari si palinca de casa.Cazare hotel 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun. Plecare spre Godollo, cel mai mare palat cu arhitectura in stil baroc din Ungaria. Superbul palat a fost construit in anul 1735 pentru Contele Antal Grassalkovich, unul dintre cei mai importanti aristocrati ai sec. XVIII. Cladirea este construita in forma de dublu U, cu 8 laturi, langa care sunt anexate o biserica, o orangerie si grajduri. Arhitectura unica a palatului a servit drept model si pentru alte castele unguresti din perioada Baroca (bilet intrare aprox  4200 huf/persoana) .

Plecare spre Timisoara si sosire in functie de formalitatile vamale.

 

 

Tarif: 160 euro/ persoana

Pretul include:

·         Transport autocar

·         1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3*

·         Cina specific ungureasca la Crama Záborsky

·         ghid                    

 

Pretul nu include:

·         asigurare medicala

 

·         alte cheltuieli de natura persoana

 

NOTA:

 Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta