Mormant Arsenie Boca – Manastirea Prislop

Biserica Densus

 
Autocar Timisoara
Perioada 16.03.2024
Oferta Speciala
de la
 
5125
persoana/ 1 zi

 

 

Plecare din Timisoara dimineata de la Adam Muller spre Silvasu de Sus (judetul Hunedoara). Sosire la Mânăstirea Prislop care se află la 13 km de Haţeg. De aproape şapte secole, ea reprezintă unul din cele mai importante aşezăminte religioase ortodoxe din Transilvania. Pe lângă frumuseţea şi unicitatea construcţiei bisericeşti, ridicată, prin strădania celor trei mari ctitori (Părintele Nicodim, Domniţa Zamfira şi Părintele Arsenie Boca), locaţia atrage ca un magnet mii şi mii de credincioşi din întreaga ţară, veniţi aici pentru a înţelege o parte cât de mică din ceea ce a însemnat, şi mai ales, înseamnă încă, spiritul “Sfântului Ardealului”.

La Prislop viaţa îşi urmează cursul firesc într-o linişte desăvârşită, absolută. Există însă, trei zile din an, în care forfota e cuvântul de ordine: la hram (în 8 mai (Sf. Ioan Teologul), 14 septembrie (Înălţarea Sfintei Cruci)) şi în 28 noiembrie, atunci când tânguirea clopotelor cheamă toată suflarea la parastasul Părintelui Arsenie Boca.

Dupa masa de pranz, vom vizita Biserica de la Densuș cu Hramul Sf. Nicolae, ridicată din piatră, în secolul al XIII-lea, pe plan central, cu caractere romanice.

 Sosire in Timisoara in decursul serii.

Tarif:  250 lei/ persoana

 

Pretul include:

ü                                    - Transport autocar

ü                                    -  Masa de pranz

ü                                   -  Ghid din partea agentiei

 

Pretul nu include:

ü                                                     - alte cheltuieli de natura personala

 

NOTA:

       - Tariful este valabil pentru un grup de 30 de persoane

 

 

Trebuie sa fii de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta