Transfer Aeroport - de la Timisoara/ Arad la Budapesta/ Belgrad si retur

Cu o experienta bogata, de peste 29 ani, oferim servicii de transport la cele mai inalte standarde, din Timisoara si Arad catre aeroportul din Budapesta si aeroportul din Belgrad

TARIFE

Shuttle Timisoara - Budapesta: 200 LEI *

Shuttle Budapesta - Timisoara: 200 LEI 

Shuttle Arad - Budapesta: 175 LEI 

Shuttle Budapesta - Arad:  175 LEI 

Shuttle copii - 0-12 ani: reducere 50%

 

Transfer privat - Timisoara- Budapesta: se calculeaza la cerere 

Transfer privat - Budapesta - Timisoara: se calculeaza la cerere 

 

Transfer Timisoara - Belgrad: (se opereaza la cerere - in regim privat): se calculeaza la cerere

Transfer Belgrad - Timisoara: (se opereaza la cerere - in regim privat): se calculeaza la cerere

   

*  Sau echivalent in euro 

 

 Nota:

 ** In zilele de sarbatori legale (Paste, Craciun, An Nou) tarifele pot suferi majorari.

Solicita transport aeroport

Alegeti o optiune
Introduceti un nume valid (cel putin 3 caractere)
Introduceti o adresa de email valida
Introduceti un prefix de tara valid
Introduceti un numar de telefon valid
Introduceti data decolarii/aterizarii
Introduceti ora decolarii/aterizarii
Introduceti o companie aeriana
Introduceti nr. zborului

Introduceti aeroportul de decolare/aterizare
Introduceti adresa de decolare/aterizare (inclusiv orasul, exemplu Timisoara/Arad)
Introduceti numele si prenumele pasagerilor

* campuri obligatorii
** Nota: Se va completa cate un formular pentru fiecare transfer (fiecare ruta)
Pentru numerele de telefon se vor folosi doar caractere numerice (+ se va inlocui cu 00)
Rezervarile incomplete si incorecte nu se vor lua in considerare
Confirmarea rezervarilor se va face exclusiv în timpul programului de lucru al agentiei!
Pentru plecarile in mai putin de 24h, rezervarile se fac doar apeland nr de urgenta 0040724232343 si pot fi onorate in functie de disponibilitate!

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale

Transfer Aeroport - de la Timisoara/ Arad la Budapesta/ Belgrad si retur

 

 

 IN ATENTIA PASAGERILOR!!!

 

Rezervarile pentru transferul la / de la aeroport se pot face:

 

* completand formularul de mai sus          

* prin e-mail: transport@recreation.ro  sau

* la nr de tel 004 0256 294393, 004 0256 491480 (in timpul programului de lucru)

* nu se fac rezervari pentru transferuri la soferi!

 

 Confirmarile solicitarilor de rezervare vor veni in cel mai scurt timp posibil, tinand cont si de programul de lucru al agentiei!

 

   IMPORTANT!   Pasagerii sunt rugati ca,  in cazul  anularii zborului, pierderea unui zbor, orice modificare  a calatoriei,  sau anularea transferului din orice alt motiv,  sa comunice acest lucru companiei noastre in cel mai scurt timp pentru a putea reorganiza transportul. In caz contrar, se va percepe plata serviciului de transport rezervat. 


      Plecarile spre aeroportul din Budapesta se fac de la adresa comunicata de pasager, astfel incat sosirea la aeroport sa fie  cu 2-3 ore inaintea decolarii. Timpul maxim de asteptare dupa intalnirea cu soferul pe aeroport este de maxim 2 ore.

 

 

 

 

IMPORTANT!!! -  informatii generale


La decolare - 
 pasagerii vor fi anuntati cu o zi inainte, dupa pranz despre ora la care se a face preluarea, urmand ca soferul microbuzului sa ia legatura cu ei in ziua calatoriei cu 10 - 15 minute inainte sa ajunga la adresa / punct de preluare.
 • In cazul in care nu sunteti sunati de agentie pentru confirmarea orei de preluare cu o zi inainte de data calatoriei in intervalul 15:00 - 16:30, va rugam contactati-ne; (de luni pana vineri: 0256 294393 / 491480 - pana la ora 17:00 sau  0724 232343 - dupa ora 17:00 si in weekend)
 • In cazul in care nu sunteti sunati de sofer in intervalul comunicat de agentie, sau nu ati fost contactat de acesta, nu intarziati mai mult de 15-20 min in anuntarea acestui  lucru agentiei (de luni pana vineri 0256 294393 / 491480 - pana la ora 17:00 sau  0724 232343 - dupa ora 17:00 si in weekend)
 • pasagerii sunt rugati sa fie prezenti la locul intalnirii (adresa / punct de preluare) la ora de preluare comunicata de agentie, nu se asteapta pasageri care intarzie mai mult de 5 minute!
 • pasagerii sunt rugati sa aibe cu ei toate documentele de calatorie pentru a nu exista probleme la frontiera.
 • pasagerii sunt rugati sa anunte daca au asupra lor mai mult de un bagaj de cala si un bagaj de mana. (bagajele suplimentare pot fi contra cost)

 

La aterizare - pentru a evita situatiile neplacute, pasagerii sunt rugati sa isi deschida telefonul pentru a putea si contactati de sofer fie prin apel clasic, fie prin mesaj sau apel whatsapp,  si dupa indeplinirea formalitatilor vamale sa asteptate in SALA DE ASTEPTARE (SOSIRI). 
Intalnirea cu soferul agentiei Recreation va fi la ora si locul comunicat de el.
Soferul  va veni cu o pancarda cu numele scris pe ea.
Plecarea microbuzului de la aeroport va fi in functie de ora aterizarilor pasagerilor programati pe masina. In unele cazuri sunteti rugati sa acceptati si aterizarea altor pasageri. (max 2h, situatiile in care avioanele celorlalti pasageri care se asteapta intarzie si intarzierile prelungite ale unor pasageri la bagaje nu depind de noi!)
 • daca de la saterizarea avionului trec mai mult de 30 min. si nu nu ati fost contactrat de sofer, va rugam sa ne sunati la nr de urgenta:   0040.724.232.343 
 • nu intarziati la bagaje pierdute mai mult de o ora, incercati sa pastrati legatura cu soferul
 • nu asteptam persoane cu retururi neconfirmate. Va rugam sa reconfirmati sosirea cu o zi inainte de calatorie prin e-mail sau telefon  (valabil pentru comenzile facute cu mai mult de 2 saptamani inainte de data calatoriei)
 • va rugam sa ne comunicati daca avionul are intarziere mai mare de 1 h  (de luni pana vineri : 0256 294393 / 491480 - pana la ora 17:00 sau  0724 232343 - dupa ora 17:00 si in weekend)
 • in situatia in care avionul dvs intarzie mai mult de 1 h, si masina la care erati initial programati nu va mai putea prelungi timpul de asteptare, veti fi programati la urmatoarele microbuze din ziua respectiva, in limita locurilor disponibile.
 • pasagerii sunt rugati sa anunte daca au asupra lor mai mult de un bagaj de cala si un bagaj de mana. (bagajele suplimentare pot fi contra cost)

 

RECREATION NU RASPUNDE PENTRU:

* REZERVARILE INCORECTE SAU CU INFORMATII GRESITE LEGATE DE CALATORIE (orar de zbor, adresa/punct de preluare, telefon contact , companii aeriene, destinatie, etc.)

* INTARZIERILE CURSELOR AERIENE  (in cazul intarzierilor  mai mari de 1h, si  care nu pot fi solutionate)

 

 

Nota: in cazul in care doriti sa decontati serviciile de transport in Romania va rugam sa ne trimiteti din timp toate datele societatii pe care doriti sa fie emisa factura. 

 

 IMPORTANT!  Va rugam ca in cazul  anularii zborului dvs., pierderea unui zbor, orice modificare  a calatoriei dvs.,  sau anularea transferului din orice alt motiv, va rugam comunicati acest lucru companiei noastre in cel mai scurt timp pentru a putea reorganiza transportul. In caz contrar, va asumati plata serviciului de transport rezervat. 

 

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta