Charter Mallorca - Iberostar Selection Jardín del Sol Suites, cu plecare din Budapesta

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites - Adults Only se află la 1 km de plajă Playa Santa Ponsa și vă oferă o impresionantă Marea Mediterană. Există o zonă in aer liber și un spa.

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites - Adults Only are camere spațioase și confortabile, cu zonă de relaxare și balcon. Fiecare cameră este dotată cu aerul, TV prin satelit și baie mare, cu cadă cu hidromasaj.

Restaurantul La Calma al hotelului oferă mancăruri din bucătăria locală și internațională și vedere la Golful Santa Ponsa. Café del Sol servește băuturi și gustări pe zile.

Oaspeții beneficiază de centru de wellness și spa, piscină interioară, biliard, excursii organizate de biroul de turism și serviciul de inchirieri auto pentru vizitarea zonei din jur. In imprejurimi se pot practica diverse activități, cum ar fi snorkelling, scufundări și ciclism, iar oaspeții se pot relaxa pe plajă.

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites - Adults Only se află la numai 20 km de orașul Palma și aeroportul său. Centrul stațiunii Santa Ponsa, cu magazine, restaurant și un teren de golf, este la mai puțin de 2 km.

Oaspeții cazați in Suitele Prestige beneficiază de acces la zona exclusivistă Star Prestige, numai pentru adulți, care include o zonă de relaxare, o terasă la soare cu paturi balineze, o zonă cu hamacuri și o cadă cu hidromasaj. Piscina pentru utilizarea exclusivă a oaspeților cazați in camera Star Prestige are sistem de incălzire.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Iberostar Selection Jardín del Sol Suites, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta