Vincci seleccion posada del patio

Costa del Sol Spania
Pasillo Santa Isabel no. 7, Malaga, ES
 Descriere: Hotelul VINCCI SELECCION POSADA DEL PATIO (Malaga) ofera servicii de 5 stele si atmosfera de lux. Unitatea de cazare este localizata in centrul orasului Malaga unde va puteti bucura de zile pline confort si relaxare. Acest hotel este ideal pentru cupluri, excursii in familie sau prieteni.
 
Localizare: Hotelul se afla la doar 10 minute de mers pe jos la gara orasului. La 500 de metri se afla Catedrala si Muzeul Picasso, de care va puteti bucura pentru un moment de istorie a locatiei vizitate.
 
Facilitatile hotelului: Hotelul ofera turistilor un pachet de servicii de calitate. In aceasta unitate exista o activitate speciala pentru toti clientii. Pentru iubitorii de lectura si cunoastere, in incinta hotelului, exista o bibloteca cu access pentru toti clientii. Pentru cei care aleg miscarea, in hotel exista si o sala de sport.
Dotari camere: Aceast unitate dispune de 106 camere spatioase si confortabile echipate pentru a oferi tot felul de confort clientilor si. Sunt decorate intr-un stil modern si avangardist si au detalii de bun venit, televizor, seif, baie complet, inclzire si telefon. Exist camere de nefumtori si camere de familie. Unitatea este adaptat pentru persoane cu mobilitate redus.
Pagina web: https://www.vinccihoteles.com/hoteles/espana/malaga/vincci-seleccion-posada-del-patio

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta