Hotel Delfinia 3*, Mythimna


Prezentarea oficiala a hotelului: https://hoteldelfinia.com/


Delfinia Hotel este primul hotel din Molyvos si astfel un simbol al ospitalitatii si a caldurii localnicilor.
Este un hotel traditional, care te va cuceri cu atmosfera calda, de familie.


Delfinia 3* se afla in nordul insulei Lesbos, in apropiere de Molyvos o asezare traditionala, construita in amfiteatru pe pantele dealului in varful caruia se afla castelul cu acelasi nume. Daca alegi sa petreci sejurul la Delfinia 3*, te vei bucura de tot ce are sa iti ofere atat hotelul, cat si Molyvos. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta asezare, cauta mai sus in sectiunea Orase si sate in Lesbos.


Localizare: Este situat la aproximativ 1 km de Molyvos (15 minute de mers pe jos), in extremitatea nord-vestica a insulei Lesbos, la 2,3 km (10 minute cu masina) de Panagia Glykofilousa si la aproximativ 65 km de aeroport. Hotelul se afla la doi pasi de Castelul Molyvos.


Facilitati hotel: Hotelul este ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta, deoarece ofera o gama larga de facilitati, precum: o piscina, 4 terenuri de tenis si volei, un restaurant unde oaspetii pot gusta preparate traditionale grecesti si o taverna greceasca pe malul marii.


Mese: Oaspetii hotelului au posibilitatea de a incerca diverse retete. Fie ca doresc o masa din preparate locale sau o cina romantica la lumina lumanarilor, cu preparate sofisticate, Delfinia raspunde tuturor asteptarilor.


Ziua incepe cu un mic dejun de tip bufet, in care, pe langa gustari traditionale si toate tipurile de cafea, te poti delecta si cu gusturi si arome locale: placinte cu branza, tsoureki si bougatsa. Restaurantul ofera atat preparate grecesti, cat si europene.


Plaja: Delfinia Hotel Bungalows ofera acces direct la plaja nisipoasa Molyvos, situata la doar 130 m de hotel si la numai 10 m de piscina hotelului.


Te vei bucura de vara pe una dintre cele mai frumoase plaje din Lesbos, cu nisip fin si apa limpede, intr-o atmosfera calma si relaxata. In apropiere nu exista nici drumuri, nici masini sau alte surse de zgomot, asa ca vei admira in tihna Castelul medieval Molyvos, pe fundalul sonor creat de valurile marii si de pescarusi.


Alte facilitati: loc de joaca pentru copii, serviciu de inchirieri auto si biciclete, sala de conferinte, Wi-Fi in toate zonele publice si parcare gratuita.


Facilitati camere: Delfinia Hotel Bungalows este unul dintre primele hoteluri traditionale construite in magnifica insula Lesbos, in anul 1961. Acest pitoresc hotel din Molyvos a inceput cu 40 de camere si a fost extins si renovat in decursul anilor 60 si 80. In 1988, Delfinia Hotel a devenit Delfinia Hotel Bungalows si a reusit sa atinga un total de 125 de camere.


Camerele acestui hotel de 3* ofera vedere la mare sau la gradina si WiFi gratuit. Sunt dotate cu un televizor cu programe prin satelit, baie privata, aer conditionat, birou, uscator de par, minibar (la cerere), frigider si terasa cu balcon.


Camerele duble/twin cu vedere la gradina se afla in anexa hotelului.


Nu se accepta animale de companie!

vezi mai multe


INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia. Aceste standarde sunt specifice pentru Grecia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:
TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB se aplica la pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Transport Avion Bucuresti-Lesbos 2024 Bucuresti - Lesbos; Taxa aeroport BUH; Transport Avion Lesbos-Bucuresti 2024 Lesbos - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Delfinia Mythimna, Lesbos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Contactati-ne pe WhatsApp Solicita oferta